آلانتوئین

  • مشخصات محصول

  • قیمت : اعلام با تماس تلفنی
  • اشتراک گذاری

  • آنالیز مرتبط

  • مشاهده بیشتر

توضیحات

پودر کریستالی بدون بو و سفیدرنگ بوده که به­عنوان یک ماده فعال در صنایع دارویی و آرایشی مورد استفاده قرار می­گیرد.

سال­هاست که آلانتوئین به­عنوان ماده­ای شناخته شده در ترمیم بافت آسیب دیده پوست، به­کار می­رود و از آنجائیکه مقادیر بالای آن در ارگانیسم­های گیاهی و حیوانی شناسایی شده، در طب سنتی کاربرد بسیاری داشته است. به­تازگی افزودن آلانتوئین به پمادهای مورد استفاده در جراحی و درمان­های پوستی نیز مرسوم شده است.

از آلانتوئین به عنوان یک ماده فعال و ایده­ال با خاصیت کراتولیتیکی یاد می­شود، به این معنا که  استفاده از آلانتوئین بر روی پوست سالم صورت و بدن، باعث نرم و صاف شدن ظاهر آن می­گردد.

یکی دیگر از ویژگی­های جالب آلانتوئین، تاثیرمفید آن بر حفظ رطوبت پوست می­باشد. مطالعات جدید حاکی از آن است که استفاده از یک کرم حاوی 0.5 درصد آلانتوئین، قرمزی و خشکی پوست را به میزان قابل توجهی کاهش می­دهد.

آلانتوئین دارای خواص پیشگیرانه و درمانی برجسته­ای می­باشد و به علت سازگاری با انواع فرمولاسیون، در بسیاری از محصولات دارویی کاربرد دارد. افزودن آلانتوئین به پمادهای درمان زخم باعث تسریع بهبود زخم می­گردد. این مساءله در درمان زخم­هایی مانند بریدگی، خراش، خشکی پوست، زخم­هایی که آهسته به درمان پاسخ می­دهند یا زخم­های چرکی، زخم­های مقاوم به درمان با علل مختلف و زخم­های سوختگی (منشاء حرارتی یا تابش) مشهود می­باشد