اسید چرب نارگیل

  • مشخصات محصول

  • قیمت : اعلام با تماس تلفنی
  • اشتراک گذاری

  • آنالیز مرتبط

  • مشاهده بیشتر

توضیحات

اسید چرب نارگیل

اسید چرب نارگیل از روغن نارگیل تصفیه شده به دست می آید اسید چرب نارگیل درمواد غذایی صنایع تولید کننده صابون و مواد شوینده (پاک کننده های خانگی)کاربرد وسیعی دارد همچنین در صنایع لاستیک سازی ،مایعات فلز کاری،رنگها و پوشش،مواد شیمیایی نساجی و به عنوان مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی نیز به کار میرود

کاربرد اصلی اسید های چرب مواد اولیه نارگیل در تولید محصولات تمیز کننده، مواد اولیه صابون

، صابون های فلزی، مواد اولیه شوینده، سورفکتانت ها، رزین های آلکیدی، عطر و اسانس، پلاستیک 

 و پراکسید های آلی است. این کسر نور ترکیبی از اسید کاپریل است یک مایع در دمای اتاق، کمی زرد

است. این یک محصول تحریک کننده و خورنده است. نقطه انجماد آن بین ۵-۷ درجه سانتی گراد است.