پودر تالک

  • مشخصات محصول

  • قیمت : اعلام با تماس تلفنی
  • اشتراک گذاری

  • آنالیز مرتبط

  • مشاهده بیشتر

توضیحات

 پودر تالک
سیلیکات منیزیم آبدار است .این کانی در طبیعت بطور کلی در سنگ های دگرگونی یافت می شود. تالک معمولا به رنگ سبز ، سفید ، خاکستری ، قهوه ای و بی رنگ مشاهده می شود .تالک کانی ای نیمه شفاف با جلای مرواریدی است.این کانی نرم ترین کانی ای است که تا کنون شناخته شده است.درجه سختی آن 1 موس می باشد. این پودر قابلیت جذب رطوبت ، روغن ها و عطر ها را داشته و بعنوان روان ساز و نیز بعنوان ماده قابض در محصولات مورد استفاده برای پوست بکار می رود. از پودر تالک به عنوان مهمترین افزودنی برای پودر بچه ،پودر پا ، و پودر های مورد استفاده در محصولات آرایشی استفاده می شود.

کاربرد تالک:

کاشی و سرامیک سازی: یکی از خواص تالک در صنایع کاشی و سرامیک بالا بودن حرارت و یا مقاومت تالک در مقابل اسیدها وکم بودن تغییر حجم در دامنه وسیع حرارتی و شفافیت بیشتر آن است.

کاغذ سازی و جوهر چاپ: تالک‌های قابل مصرف در صنایع کاغذ، باید نرم، عاری از هرگونه ریگ یا شن و دارای مقدار کمی مواد آلکالی باشند

رنگ سازی: امروزه تالک با اکسید تیتان رقابت می نماید. درصد زیادی از تالک تولیدی جهان به عنوان ماده پرکننده و رنگی در صنعت رنگ سازی استفاده می‌شود. خواص مهم تالک در رنگ عبارت است از نرمی، ضریب پخش خوب ، خنثی بودن در مقابل محلولها و وزن مخصوص کم.

بهداشتی و آرایشیپودر تالک سفید با خاصیت لیز و چرب روی پوست می لغزند و باعث ایجاد نرمی و لطافت می شوند

لاستیک و پلاستیک: بازار جدید دیگر تالک، مصرف آن در لاستیک لاتکس اسفنجی است که در پشت قالی، پارکت و موکت مصرف می شود.