تری استین

  • مشخصات محصول

  • قیمت : اعلام با تماس تلفنی
  • اشتراک گذاری

  • آنالیز مرتبط

  • مشاهده بیشتر

توضیحات

تری استین
این ماده یک مایع روغنی سفید با مزه تلخ است که بودار است.  هم در آب و هم در الکل حل میشود.عامل ضد قارچ و مرطوب کننده است. در صنایع غذایی به عنوان ماده افزودنی استفاده میشود.در آدامس ها به عنوان طعم دهنده و اسانس است.در عطرسازی،کرم های دارویی ضدقارچ،لاک ها و برق ناخن ها کاربرد دارد.

این ماده محصول کشور مالزی و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد