ستیل پالمیتات

  • مشخصات محصول

  • قیمت : اعلام با تماس تلفنی
  • اشتراک گذاری

  • آنالیز مرتبط

  • مشاهده بیشتر

توضیحات

با فرمول شیمیایی C۳۲H۶۴O۲ یک ترکیب شیمیایی است. شکل ظاهری این ترکیب، موم بی‌رنگ است.

 این ماده یک واکس سفید رنگ با بوی مشخص میباشد که یک چربی طبیعی میباشد این ماده حالت دهنده مناسب پوست،نرم کننده،امولسیفایر،تغلیظ کنندهاز بین برنده حالت چربی پوست و پایداری امولوسیون را بالا میبرد و در شامپو ها به عنوان سرفکتانت استفاده میشود.

 ستیل پالمیتات یک ترکیب شیمیایی است که شکل ظاهری این ترکیب شبیه به واکس سفید رنگ با بویی مشخص است. این ماده در آب نامحلول اما در روغن حل میشود

ستیل پالمیتات استر مشتق شده از اسید پالمتیک و الکل ستیل است

این ماده حالت دهنده مناسب پوست ، نرم کننده ، امولسیفایر ، تغلیظ کننده ، از بین برنده حالت چربی پوست و پایداری امولوسیون را بالا میبرد و در شامپو ها به عنوان سرفکتانت استفاده میشود. همچنین این ماده در ماسک های صورت ، محصولات ضد پیری ، محصولات آرایشی رنگی مانند رژلب ها ، لوسیون ، کرم ها ، محصولات مراقبت مو ، مرطوب کننده ها ، پاک کننده ها ، ضد آفتاب ها ، دئودورانت ، خط لب و خط چشم استفاده میشودستیل پالمیتات به طور کلی به عنوان نرم کننده در فراورده های ارایشی بهداشتی و صنایع دارویی کاربرد دارد.